Elektriker Göteborg

RING OSS - 031-311 33 26

Om oss

Om oss

Välkommen till Elinzity AB, din elektriker i Göteborg. Vi växer tillsammans med vår viktigaste resurs; vår personal. Vi i vårt bolag drivs av nytänkande och en vilja att ständigt utvecklas. Vi frångår normen och är övertygade om att laganda och samarbete kan effektivisera vårt arbete på alla nivåer, vilket gör oss till en attraktiv arbetsgivare.

Vi är ett heltäckande installationsföretag och samtidigt en samarbetspartner för bemanning av personal för andra elfirmor, som elektriker i Göteborg. Vår personal utgör grunden för vår efterfrågan och tack vare dem kan vi också vara nytänkande. Vår bredd gör oss till en trygg samarbetspartner. 

Vi är en ständigt växande elfirma

Vårt företag grundades 2006 av Ola Fogelmark och Björn Lundberg. Tillsammans äger de Modbo AB som är moderbolaget, där Elinzity och 2 andra företag ingår. Företaget har snabbt vuxit och idag har Elinzity 55 anställda och är på god väg mot målet att bli en större aktör på den västsvenska marknaden.

Målsättningen är att ha närmare 70 anställda någon gång under nästa år. Vi har det stora företagets resurser gällande kompetens men med det lilla företagets personlighet, omtanke och flexibilitet. Därför är vi en trygg samarbetspartner för andra elfirmor, byggbolag och fastighetsfirmor.

VD      Ägare    Ägare2

Vår VD; Peter Berntsson, delägare; Ola Fogelmark och vår andra delägare; Björn Lundberg utgör företagets ledning. Även om vi arbetar som elektriker i Göteborg, har vi andra bolag inom koncernen Modbo AB som finns i Sverige och Norge.

Vi är en internationell elfirma med 12 olika nationaliteter och här är vi en dörröppnare för nyanlända svenskar och ger dem en chans att visa sin kompetens inom elbranschen. Vi välkomnar även lärlingar från olika utbildningar i Göteborg. Desstuom stödjer vi Aktiv Skola, Nattvandrarna, Svenska Narkotikapolisföreningen och Giving People.

Elinzity AB


Reningsverksgatan 12
421 47 Västra Frölunda

031-311 33 26

[javascript protected email address]

556694-5878


Elektriker

Laddstolpar


logo-image

Om Oss

Nästa generations installationsföretag för elektricitet och laddstolpar i Göteborg

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elinzity AB

Org nr: 556694-5878
Reningsverksgatan 12
421 47 Västra Frölunda
Tel: 031-311 33 26

Hitta hit